​Glatførebekæmpelse med snerydning og saltning udføres døgnet rundt

​Har du brug for professionel hjælp til glatførebekæmpelse? Så kan vi hos HRH Gartner & Ejendomsservice A/S hjælpe dig. Vi tilbyder både snerydning og saltning i blandt andet Albertslund, Ballerup og Roskilde, men vi kører også gerne ud til kunder på det øvrige Sjælland.

Vi har de rette maskiner, og vi kan dermed udføre hurtig og professionel glatførebekæmpelse til en billig pris. Ved store snemængder kan vi for eksempel flytte sneen ved hjælp af en lastbil.

Vælg mellem forskellige løsninger inden for glatførebekæmpelse

Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, og derfor starter vi altid med at tage en grundig samtale med med dig omkring ønsker og behov.

Afhængigt af behovene kan vi tilbyde flere forskellige løsninger. Har du for eksempel kun behov for saltning, klarer vi det, eller har du kun behov for snerydning uden saltning, kan vi også hjælpe med det.

Vi tilbyder desuden snerydning og/eller saltning inden for det aftalte tidspunkt hver morgen eller nat, og du kan være sikker på, at vi overholder alle vores aftaler.

Vi har døgnservice, hvilket betyder, at vi kan sørge for glatførebekæmpelse både dag og nat. Dette skal dog aftales med os på forhånd. 

Få en fast aftale på snerydning og saltning

Vi kan blandt andet tilbyde en fast aftale omkring både snerydning og saltning. Ved at indgå en fast aftale med os kan du altid være sikker på, at det pågældende område er saltet og ryddet for sne inden for det ønskede tidsrum. Du skal dermed ikke selv tænke på at kontakte os for at få foretaget glatførebekæmpelse.

Du kan med fordel indgå en fast aftale med os, inden sæsonen begynder, så vi er klar til at rykke ud, når den første nattefrost melder sin ankomst.

Hvad koster snerydning?

Vores priser på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse afhænger blandt andet af, om du har brug for vores hjælp til snerydning, saltning eller begge dele. Derudover afhænger prisen også af, om du har en fast aftale med os, eller om vi skal komme ud for at løse en enkeltstående opgave.

Du er velkommen til at kontakte vores gartner på telefon: 70 20 41 13 eller e-mail: service@hrh.dk for at få et fast tilbud på rydning af privat vej, fortov eller et større areal. Vi foretager også brolægning, ejendomsservice, facilities management, fliserens og meget mere.

​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

HRH Gartner & Ejendomsservice A/S

CVR: ​26085462

Adresse​

Herstedøster Skolevej 16

2620 Albertslund

Kontakt

Tlf.: 7020 4113

E-mail: service@hrh.dk

Samarbejdspartnere

​ALBERTSLUND TØMRER OG SNEDKER A/S

HRH EL A/S

SIGN DOT A/S

HRH MURER A/S

HRH GLARMESTER A/S

HRH GARTNER OG EJD. SERVICE A/S

​VVS & VARMETEKNIK A/S

HRH AUTO- OG DÆKSERVICE A/S

HRH Materiel- og Værktøjsudlejning ApS

HRH MALERSERVICE A/S

HRH SMED

RAVN ALU Vinduer​