Fliserens samt imprægnering af fliser

Har dine fliser brug for fliserens? Hos HRH Gartner & Ejendomsservice A/S har vi speciale i rensning, imprægnering og algebehandling af fliser. Det kan være for private og erhverv, herunder boligselskaber, ejerforeninger, butikscentre og erhvervsejendomme med videre. Vi kører i hele Hovedstads området og Syd/Vest Sjælland

Effektiv og skånsom fliserens med algefjerner

De fleste fliser bliver angrebet af alger og mos med videre. Det gælder især, hvis der er fugt og skygge, som medfører gode vækstbetingelser. Det kan føre til, at fliserne bliver grimme at se på. Dertil kommer, at fliserne kan blive glatte i regnvejr, så der er risiko for, at man falder og slår sig.

Vi tilbyder forskellige former for rengøring af fliser med effektiv fliserens. Det kan for eksempel være rensning af terrasse, indkørsel eller fortov med efterfølgende imprægnering af fliser.​

Imprægneringen gør fliserne mere modstandsdygtige, så de kan holde sig flotte i længere tid, før der bliver behov for en ny fliserensning.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på fliserens

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om rensning af fliser med fliserens og om vores priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede flisebehandling. Vi står selvfølgelig også klar med tilbud på algebehandlinger eller anden form for facilities management. 

Du kan ringe på telefon 7020 4113 for at høre mere, eller du kan skrive til e-mail service@hrh.dk.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

HRH Gartner & Ejendomsservice A/S

CVR: ​26085462

Adresse​

Herstedøster Skolevej 16

2620 Albertslund

Kontakt

Tlf.: 7020 4113

E-mail: service@hrh.dk

Samarbejdspartnere

​ALBERTSLUND TØMRER OG SNEDKER A/S

HRH EL A/S

SIGN DOT A/S

HRH MURER A/S

HRH GLARMESTER A/S

HRH GARTNER OG EJD. SERVICE A/S

​VVS & VARMETEKNIK A/S

HRH AUTO- OG DÆKSERVICE A/S

HRH Materiel- og Værktøjsudlejning ApS

HRH MALERSERVICE A/S

HRH SMED

RAVN ALU Vinduer​