Algebehandling – rengøring af fliser med algerens

Er der blevet tid til algebehandling? Hos HRH Gartner & Ejendomsservice A/S har vi specialiseret os i rengøring af fliser med algerens. Vi servicerer både private og erhverv, herunder ejerforeninger, boligselskaber, butikscentre og erhvervsejendomme. Mange af vores kunder er fra blandt andet Albertslund, Roskilde, Ballerup, Taastrup og omegn.

Effektiv og skånsom rensning med algefjerner

Det er næsten umuligt at undgå alger, hvis der er fugt og skygge. Alger er små grønne vækster, som gerne vokser på fliser, og som lever allerbedst i skygge. Det er ikke særligt kønt, og det kan medføre, at fliserne bliver glatte, så man falder og slår sig.

Det er muligt at benytte en højtryksrenser til fliserens, men ulempen er, at den kan være hård ved flisernes overflade. Vandstrålen kan ligefrem fjerne det øverste lag i belægningen, så flisen bliver mere ru. Dermed bliver der endnu bedre betingelser for algevækst.​

Vi tilbyder effektiv algebehandling til rensning af fliser, herunder rensning af terrasse og indkørsel. Det sker skånsomt, og vi benytter naturligvis en lovlig og miljøgodkendt algefjerner. Herefter bliver fliserne flotte igen, og vi kan også imprægnere fliserne, så de bliver mere modstandsdygtige.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling

Kontakt os gerne for at høre mere om priser og fliserens. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for algebehandling. Vi står selvfølgelig også klar med et tilbud på andre former for facilities management.

Du kan ringe til os på telefon 7020 4113 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail service@hrh.dk.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

HRH Gartner & Ejendomsservice A/S

CVR: ​26085462

Adresse​

Herstedøster Skolevej 16

2620 Albertslund

Kontakt

Tlf.: 7020 4113

E-mail: service@hrh.dk

Samarbejdspartnere

​ALBERTSLUND TØMRER OG SNEDKER A/S

HRH EL A/S

SIGN DOT A/S

HRH MURER A/S

HRH GLARMESTER A/S

HRH GARTNER OG EJD. SERVICE A/S

​VVS & VARMETEKNIK A/S

HRH AUTO- OG DÆKSERVICE A/S

HRH Materiel- og Værktøjsudlejning ApS

HRH MALERSERVICE A/S

HRH SMED

RAVN ALU Vinduer​